Cryolipolyse Platina 360

Behandeling

na de behandeling

Cryolipolyse is een unieke, maar zeer geavanceerde techniek voor het plaatselijk verliezen van vet. De techniek van cryolipolyse zorgt ervoor dat vetcellen die onder de huidlaag liggen gekristalliseerd zullen worden, deze vetcellen ruimt het lichaam vervolgens op doormiddel van de lever en lymfe en deze vetcellen komen niet meer terug.

Het apparaat

Ons Apparaat is voorzien van 4 handstukken waardoor je meerdere zones tegelijk kunt behandelen. Het apparaat is zo uitgedacht dat het omliggende huidweefsel niet wordt beinvloed door de kou en de behandeling volkomen veilig en vrijwel pijnloos wordt ervaren. 

De behandeling wordt uitgevoerd door het cryolipolyse apparaat. Je krijgt ter bescherming van de huid een anti vries mebraan over het behandelgebied. Hierna zullen de hoofdstukken van het apparaat een deel van de huid "opzuigen''. Na het opzuigen wordt het verkoelende 360 graden panelen geactiveerd. Hierdoor verlaagd de temoeratuur van de huid van 0 tot - 10 graden Celsius. 

Tijdens de behandeling 

kun je  een gevoel van druk en kou waarnemen, maar dit is over het algemeen niet vervelend. Het moment van aanzuigen kan wel als gevoelig worden ervaren. Tijdens de behandeling kan je lezen, muziek luisteren of een dutje doen. Gebruik maken van je telefoon is helaas niet toegestaan. 

Resultaat

Minimaal 8 weken na de behandeling worden de eerste resultaten zichtbaar. Het proces van afvoeren gaat door tot 16 weken na de behandeling. 
Wij raden aan om 3 behandelingen uit te voeren met een tussen periode van 8 weken om een optimale resultaat te behalen. 

Na de behandeling zal de huid rood zijn en kunnen er eventueel blauwe plekken of gevoelloosheid ontstaan. Dit is tijdelijk en zal na een aantal dagen vanzelf weggtrekken. Je kan na de behandeling weer doorgaan met de dagelijkse bezigheden. De vetcellen die tijdens de behandeling verwijderd zijn zullen niet meer terug komen. Wel raden we je voor een optimaal resultaat aan om suiker, fastfood en frisdranken zoveel mogelijk te vermijden.

Voordelen van cryolipolyse Platina 360


  • Het is geen operatieve ingreep, dus geen herstel periode
  • Er worden geen naalden gebruikt.
  • U kunt zelfs tijdens uw lunchpauze een behandeling doen.
  • Met een kuur van 3 behandelingen wordt al een fantastisch zichtbaar resultaat geleverd.
  • De behandeling is medisch verantwoord en wetenschappelijk onderbouwd.
  • U krijgt een persoonlijk behandelplan.
  • En het allerbelangrijkste: het vet blijft weg !


Prijs lijst

Behandeling

Prijs

1 Behandelkop

€ 175,- 

2 Behandelkoppen

€ 299,-

3 Behandelkoppen

€ 425,-

4 Behandelkoppen

€ 575,-