Hijama

Hijama,ook bekend als cuppingtherapie, is een eeuwenoude praktijk die zijn oorsprong vindt in verschillende traditionele geneeskundige systemen over de hele wereld. Deze therapie omvat het plaatsen van speciale cups op de huid en het creëren van een vacuüm om een zuigkracht te veroorzaken. Dit proces leidt tot het omhoog trekken van de huid en het onderliggende weefsel, waardoor de bloedcirculatie op die specifieke plek wordt gestimuleerd.

De voordelen van Hijama zijn veelzijdig. Allereerst helpt het bij het verwijderen van opgehoopte gifstoffen en overtollige vloeistoffen uit het lichaam, wat kan resulteren in een diepgaande ontgiftingseffect. Daarnaast wordt Hijama vaak toegepast voor pijnverlichting, met name bij spier- en gewrichtspijn, omdat het de bloedtoevoer naar het getroffen gebied verbetert en de spieren ontspant.

Bovendien staat Hijama bekend om zijn vermogen om stress en spanning te verminderen, wat kan helpen bij het bevorderen van een gevoel van ontspanning en welzijn. Het stimuleert ook het immuunsysteem, verhoogt de energie en bevordert een algemene gezonde bloedsomloop.

Bij onze kliniek bieden we professionele Hijama-behandelingen uitgevoerd door ervaren therapeuten. We streven ernaar om onze cliënten te voorzien van een rustgevende en comfortabele ervaring, waarbij we de helende voordelen van Hijama benutten om hun algehele gezondheid en welzijn te verbeteren.

Voordelen van Hijama

  1. Ontgifting: Hijama helpt bij het verwijderen van gifstoffen uit het lichaam door het stimuleren van de bloedsomloop en lymfestroom.

  2. Pijnverlichting: Het kan pijn verminderen door het verbeteren van de doorbloeding en het vrijmaken van gespannen spieren.

  3. Ontspanning: Hijama heeft een kalmerend effect op het zenuwstelsel en kan helpen bij het verminderen van stress en angst.

  4. Verbeterde bloedcirculatie: Door de plaatsing van de cups wordt de bloedcirculatie gestimuleerd, wat kan bijdragen aan een betere algehele gezondheid.

  5. Verbeterde immuunfunctie: Hijama kan het immuunsysteem versterken door de verwijdering van toxines en het stimuleren van de natuurlijke afweer van het lichaam.

  6. Huidverbetering: Het kan helpen bij het verminderen van cellulitis, acne en andere huidaandoeningen door de verbeterde bloedcirculatie en ontgiftingseffecten.

Prijslijst

Behandeling

Prijs

40 min hijama eerste bzoek

€ 55,-

7 cups hijama

€ 55,-

9 cups hijama

€ 60,-

11 cups hijama

€ 65,-

Dry cupping 

€ 40,-